Brinner du för samhällsfrågor och för kommunikation som gör skillnad? Nu söker Myndigheten för vård- och omsorgsanalys en kommunikatör

Myndigheten för vård- och omsorgsanalys, Vårdanalys, följer upp och analyserar hälso- och sjukvården, tandvården och socialtjänsten ur ett patient-, brukar- och medborgarperspektiv. Myndigheten bidrar med kunskapsunderlag och rekommendationer till beslutsfattare rörande hälso- och sjukvårdens och socialtjänstens funktionssätt och styrning. I dag arbetar ca 45 personer på myndigheten. Vi söker nu omgående en kommunikatör med god stilistisk förmåga till en ettårig tidsbegränsad anställning.

Om rollen
Du ingår i ett team som består av två kommunikatörer och en kommunikationsansvarig och arbetar nära både myndighetens ledning och analysprojekt. Arbetet innefattar alla typer av uppgifter som förekommer på en kommunikationsavdelning, och är av både strategisk och operativ karaktär. Du skriver exempelvis texter för webb och sociala medier, du tar fram kommunikationsplaner, skriver pressmeddelanden, och tar initiativ till, genomför samt följer upp olika kommunikationsaktiviteter. Du ansvarar för utskick av nyhetsbrev, fungerar som myndighetens webbredaktör och skapar tillsammans med dina kollegor innehåll för sociala medier. Du är även med och planerar och arrangerar seminarier och andra arrangemang.

Vem är du?
Vi söker dig som är en duktig skribent med stort samhällsintresse, som kan konsten att anpassa och förmedla budskap till olika målgrupper, och som gillar att vara med och utveckla kommunikationen i sociala medier och övriga kanaler. Du har förmågan att sammanfatta komplicerade texter och göra dem begripliga. Arbetet förutsätter att du är en god stilist med utmärkt förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Du har goda IT-kunskaper och hänger med i den digitala utvecklingen på kommunikationsområdet. Det är meriterande om du har goda kunskaper inom Adobe Creative Cloud, WordPress, Google Analytics och Apsis samt erfarenhet av fotografering och enklare filmproduktion.

Du har en högskoleutbildning inom media- och kommunikationsvetenskap, journalistik eller motsvarande. Som person ser vi gärna att du är kreativ, strukturerad och lösnings- och resultatinriktad. Samarbetsförmåga, servicekänsla och noggrannhet är ytterligare egenskaper som vi värdesätter. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vad kan vi erbjuda?
På Vårdanalys får du möjlighet att arbeta på en social arbetsplats med kunniga och engagerade kollegor, och frågor som berör alla – vi arbetar med att ta fram och sprida beslutsunderlag kring några av framtidens viktigaste välfärdsfrågor. Anställningen är tidsbegränsad till ett år med start så snart som möjligt, och med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten är placerad i centrala Stockholm och avser heltid.

Så ansöker du
Din ansökan med CV och ett personligt brev ska vara inkommen till Vårdanalys senast den 29 mars 2019 märkt med diarienummer 3744/2019. Du skickar in din ansökan till e-postadress: registrator@vardanalys.se. Betyg och eventuella övriga handlingar tas med vid en eventuell intervju.
Urval kommer att ske löpande och påbörjas innan ansökningstiden har gått ut, och vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Anne Rådestad, kommunikationsansvarig (vik), tfn 08-690 41 68, e-post anne.radestad@vardanalys.se

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela sidan