Nyhetsbrev

I Vård- och omsorgsanalys nyhetsbrev informerar vi om våra rapporter, pågående projekt och seminarier.

Prenumerera på nyhetsbrev

Vård- och omsorgsanalys i sociala medier

Vi använder följande sociala medier:

På sociala medier informerar vi bland annat om pågående projekt, rapporter och seminarier. På Youtube publicerar vi filmer om myndighetens verksamhet.

Vi besvarar frågor på LinkedIn, Twitter och Facebook kl. 9–16 på vardagar. Frågor som inkommer utanför kontorstid besvarar vi nästkommande vardag.

Det som publiceras på Vård- och omsorgsanalys sociala mediekanaler blir allmänna handlingar hos myndigheten. Tänk på att inte skicka känslig information, till exempel personuppgifter, via våra sociala medier. För sådana ärenden gäller vanlig e-post, telefon eller brev.

Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg på våra sidor i sociala kanaler. Inlägg som omfattas av sekretess, innehåller sådant som strider mot lag eller på annat sätt är stötande, kränkande eller olämpligt får inte publiceras. Vi kan komma att blockera användare som inte följer dessa regler och vi tar bort sådana inlägg.

Vi tar också bort inlägg som inte är relevanta för sidan eller innehåller länkar som inte är relevanta för sidan. Myndigheten informerar inte om när inlägg tas bort från mediet.